fbpx

Kreme za negu tela

Kreme za  negu tela

Kreme za telo su rezervisane isključivo za suve i jako suve kože tela. Gušće su i hranjljivije od mleka, imaju veći procent ulja i spas su za suve, dehidrirane kože tela. Često ćemo leti nakon sunčanja i boravka na plaži posegnuti za kremama za telo da dobro nahranimo isušenu kožu.

Nemojte se iznenaditi kada vidite da su i kreme za telo vlažnije (bez obzira što u osnovi imaju više ulja). Njhov cilj je samo i samo hidratacija. Kreme za telo takođe mogu da rade antiage kože tela pa ćete i kod njih naći podele na:

  • kreme za duboku hidrataciju kože
  • kreme koje ojačavaju tonus kože
  • kreme koje rade lifting

Pri izboru samo pažljivije pročitajte šta sve krema za telo nudi, te spram cilja i kupujte. Ovo pominjem pre svega zbog masnih koža da ipak vaš izbor budu losioni i mleka, da vas ne prevari tekstura pojedinih krema za telo. 

Kao i uvek, ponese nas reklama i miris putera za telo kod prijateljica, ali avaj ja imam masnu kožu koja prosto NE TRPI previše ulja i masti! Tada je dobro znati da pri kupovini ipak birate losione i mleka, jer njih može kombinovati i masna koža tako što će zimi uzeti gušći preparat tj mleko, dok će leti koristiti losione.

Evo nekih dobrih krema koje preporučujem:

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za ovu ili drugu temu kada je u pitanju nega kože, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories