fbpx

Radionica Negovana pre svega | Decembar 2022 | Utisci i slike

Radionica Negovana pre svega | Decembar 2022 | Utisci i slike

Ovaj januar se baš rastegao, ulenjio, usporio. Nikako da sednem da kucnem koji red i podelim sa vama utiske sa radionice koju sam održala uživo u decembru.

Kako sam samo srećna da nam je radionica Negovana pre svega bila posećena, da su žene otišle zadovoljne i pune beleški za drugačije prihvatanje sebe i odvajanje vremena za svoja sitna zadovoljstva. Posebno sam zahvalna svakoj koja je poslala pismo podrške i još zahvalnija jednoj koja je imala zamerke jer sam naucila kako još da rastem i da podižem radionice na još viši nivo.
Još jednom se potvrdilo pravilo koji moj stomak šalje već godinama da samo sa brendovima koje lično koristim i u koje imam poverenja ostvarujem i sjajne saradnje koje traju godinama. Stidljivo se tu prišunjaju i neki novi o kojima ćete sve više čitati i imati prilike da ih probate i koristite u novoj.

Za vas koje niste na mojoj mailing listi, delim vam delić novogodišnjeg newslettera sa nadom da će vas privući da se priključite mojoj beauty ekipi i redovno dobijate savete i među prvima saznate šta vam sve to novo spremam.

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

“Želite velike, najveće želje jer ćete tako biti srećni i ako ostvarite makar pola od toga!”

Pred Novu uvek se setim divne Milene Dravić i ove njene poruke. Nova godina nekome predstavlja radost jer gleda napred i veruje da Nova donosi rešenje nekih trenutnih problema, da donosi novi posao, promenu sredine, novu ljubav ili ljubavi… Ma hajdemo u množini sve – nek ide život!

Ipak, za nekog strepnju, tugu i nezadovoljstvo. Tu ćemo da se zadržimo na jednini sa željom da što pre izađete iz tog stanja i da probate da uprkos svemu pronađete radost, za početak u malim stvarima.

Niste sami i nisi sama! Svaka od nas je imala, ima ili će imati takve životne faze. Najvažnije je da ne gutamo sve u sebi i vodimo sebe u bolesti… Da pričamo šta nas muči, potražimo stručnu pomoć, savet.

Nije strašno imati probleme, strašno je da prestaneš da voliš sebe i da ne želiš
da ti bude bolje i da iz tog stanja izađeš.

Zato samo nežno prema sebi jer SVE STIŽEŠ i SVE MOŽEŠ!

Zahvalna sam univerzumu što me je kucnulo u rame da odem na vreme da se kompletno zdrastveno pregledam i sprečila sam ozbiljne dijagnoze. Zato odvojite vreme i novac u Novoj da se pregledate od temena do malog prsta na nozi, jer ako sebi niste na prvom mestu — kome ćete biti?

Zahvalna sam na vama koje širite moju misiju i što svake nedelje imam par novih ovde u mojoj Beauty ekipi. 🙂

Zahvalna svakoj od vas koja je prepoznala moje radionice kao važan deo u svom ličnom razvoju jer ste pravilno čule poruku da je moja misija:

Da vas vratim Ljubavi prema sebi. Da negujem vašu autentičnost, želje i potrebe. Da vas podsetim da prihvatite sebe sa svim vrlinama, a mane pretvorite u svoj zaštitini znak — sa i bez proizvoda za negu i šminkanje.

U to ime obećavam više uživo druženja u novoj, za moje dame uvek po specijalnim cenama!

Zahvalna sam brendovima i firmama koji su uz mene, sada već godinama, pre svega jer poklone koje mi spreme dajem vama na druženjima.

Ja sam na prošlom dočeku poželela mnogo i zaista mnogo dobila. Jedna od želja je bila i samo moja uživo radionica nakon skoro 2 godine.

Stoga, ovde vam prenosim utiske kako je izgledala, šta su dame rekle o radionici — one koje su ugrabile momenat da mi pišu… U nastavku posta klik na fotografije koje potpisuje Fabrika Fotografa.

radionica negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega
Radionica Negovana pre svega

Radionica Negovana pre svega | Utisci decembarskih polaznica

· · · · · ·

Potraga za profi šminkanjem za jednu posebnu priliku pretvorila se u nešto mnogo korisnije. 🙂 U toku potrage, a sasvim slučajno 🙂 iskače novi podkast – Aeksandra Petrovski i još jedna devojka, priča o hrabrosti i kako se usudila nešto u životu.

Hm, ček prvo da vidim ko je, ima tu nešto, a nisam u situaciji da slušam podkast sad. Kucam – M i l i c a  J e v t i ć . Baš lep sajt, beauty expert, ima i kurseve i jaoooo može da nas nauči da se šminkamoooo :). 
Kuc kuc i vrata su se otvorila :). 
Milica je predložila odličnu stvar – da joj se prvo pridružimo na njenom trosatnom kursu – Negovana pre svega, upoznamo se i napravimo dobru bazu za dalje korake.

Predlog usvojen, a očekivanja prevaziđena!

Milica me je kupila jasnoćom i jednostavnošću kojom pristupa temi, gde na svakom koraku možeš lako da se spotakneš o neki brend, neku rutinu, neki stil. Jako mi je legao i njen pristup uživanja u svakom segmentu nege i posvećivanja sebi – koliko god da jurimo kroz dane, mini rituali su tu uklopivi i skroz integrisani opet zbog jednostavnosti. 

Bilo je divno i druženje, Milica privlači sebi slične, žene koje neguju svoju lepotu negujući pre svega svoju autentičnost! Nastaviće se 🙂

— Danica Laćarac

· · · · · ·

Milica je prava čarobnica njege! To ćete shvatiti kada prođete njenu obuku njege lica i tijela. Magija koju me naučila je u tome da upotrijebim sve ono što već imam kod kuće, ali na jedan potpuno novi pristup.

Važno je spomenuti da nakon njene radionice o njezi lica i tijela gotovo i ne trošim kozmetičke blazinice.

Od Milice ćete dobiti pregršt savjeta o njezi kože kako da vaša koža ostane čista, hidratizirana i njegovana u svakom godišnjem dobu. Radi s nevjerojatnom lakoćom. Svi odgovori su „u rukavu“ i sve je vrlo razigrano i nježno, a onda i vrlo profesionalno. S njenog lica, iz njenih očiju zrači svevremenska ljepota i predivna energija. I kada to sve vidite i osjetite, sigurni ste da ste na pravom mjestu s pravom osobom, i da jednostavno i sama želite zračiti tom energijom i izgledati tako lijepo i njegovano.

I za kraj, u ova financijski izazovna vremena, radionica njege lica i tijela je i te kako dobrodošla. Zašto? Naučit ćete da i sa minimalnim budžetom možete biti lijepe i njegovane. Neka vam manji budžet ne bude izgovor da vaš koža ne sjaji i da se zbog toga osjećate loše.

Sretno nam svima uz Miličine savjete.

— Jana Biščević, Health&Spiritual Guide

· · · · · ·

Poštovana Milice,

Hvala Vam na srdačnom prijemu, predivnoj atmosferi, druženju, a pre svega na Vašoj strucnosti, znanju i više nego odličnoj prezentaciji.

Ja sam još uvek pod utiscima. Da je bilo prijatno u mom slučaju je blaga reč, jer mi je bilo fantastično. Kao neko bez iskustva u toj oblasti i u mojim godinama (50+) zaista sam naučila dosta toga, da ne kažem sve sto mi je trebalo za nov pocetak mene same. Uživam u svojoj novoj rutini, svom novom izgledu i osecam se sjajno! Hvala sto postojite!

Za svaku preporuku svim damama.

Godine nisu bitne, bitno je zavoleti sebe i otići na pravo mesto, a to su Vaše
radionice draga Milice.

Srdačan pozdrav,

— Snezana Mihajlović

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories