fbpx

Beauty konsultacije

Beauty konsultacije

Beauty konsultacije su indivudalne, online konsultacije na kojima dobijate odgovore na sva vaša specifična pitanja u vezi sa negom, šminkanjem i preparatima.

Pitanja poput

 • koja krema je najbolja za moju kožu

 • koji puder je najbolji za moj ten

 • kako da sakrijem fleke na licu

 • kako da se rešim proširenih pora

 • koje anti-aging preparate da koristim

 • koje preparate da koristim za negu masne kože…

i slična, zahtevaju ozbiljniju analizu i otvaraju niz propratnih pitanja kako biste dobili adekvatnu preporuku. Vaše životne navike, očekivanja, rutinska nega, kao i budžet koji odvajate za negu itekako imaju uticaja na vašu kožu.

Beauty konsultacijama vi zapravo štedite novac jer ne morate da lutate od preparata do preparata, već dobijate njihov konkretan izbor shodno vašem izazovu.

ZAKAŽI SVOJU BEAUTY KONSULTACIJU

Ne zaboravite, ključ lepe kože je dugoročni pristup koji uključuje sezonsku rutinu nege kože i zdrav životni stil, a ne kratkoročne brze popravke.

Kako izgledaju beauty konsultacije?

Pošaljete prijavu, izvršite uplatu, zakažemo termin i to je to!

Napomena: Beauty konsultacije ne pokrivaju teme sa radionica. Program radionica osmišljen je da vam pruži napredni nivo znanja iz oblasti nege i tehnika šminkanja. Međutim, beauty konsultacije su odličan dodatak nakon završenih radionica, kako bismo prošli kroz sva pitanja i nedoumice i procenili vašu sposobnost da primenite sve novo što ste naučili na radionicama. Služe da maksimalno personalizujemo rutinu nege ili proizvode za šminkanje.

Konsultacije traju do 60 minuta, izvodimo ih online, preko Zoom platforme ili drugih popularnih aplikacija, po dogovoru.

Cena: 45 eura.

Cena: 45 eura.

  Prijava za beauty konsultacije

  Lični podaci  Kontakt telefon*

  Newsletter promo code
  Pogledajte ostale edukacije u ponudi

  Drugi o meni