Beauty konsultacije

 

Beauty konsultacije su indivudalne, online konsultacije na kojima odgovaram na vaša specifična pitanja u vezi sa negom, šminkanjem, preparatima.

Svakodnevno dobijam puno vaših mejlova i poruka poput “koja krema je najbolja za takvu i takvu kožu, koji puder je najbolji za moj ten (uz detaljan opis kakav je vaš ten), kako da sakrijem fleke na licu, koje preparate preporučujete za negu masne kože…”

Uz svu dobru volju i organizaciju, nisam u stanju da se svakoj od vas posvetim i odgovorim na vrlo specifična pitanja koja zahtevaju ozbiljniju analizu i još dodatnih stvari koje moram da vas pitam kako bih vam pružila adekvatan savet. Kao na primer koje su vaše životne navike, stil života, očekivanja, budžet i slično.

I ne zaboravite, ključ lepe kože je dugoročni pristup koji uključuje sezonsku rutinu nege kože i zdrav životni stil, a ne kratkoročne brze popravke.

Kako izgledaju beauty konsultacije?

U pitanju su 1 na 1 sastanci na kojima možete da pitate sve što vas zanima o nezi i šminkanju u skladu sa vašim potrebama.

Dobićete konkretne odgovore i savete, preporuke proizvoda i tretmana, bazirane na mom decenijskom iskustvu i znanju u ovoj oblasti i radu sa više od 1.000 žena.

Na konsultacijama ne pokrivam teme sa svojih radionica, budući da je to poseban program edukacije osmišljen da vam da savete iz više oblasti nege i tehnika šminkanja. Takođe, kroz radionice dobijate i uzorke i popuste na kupovinu kod brendova sa kojima sarađujem (Vichy, La Roche Posay, Oriflame, Diego Dalla Palma, Elemis, i brojne korejske brendove poput Benton, The Skin House, Cosrx i dr ), što kod konsultacija nije slučaj.

Konsultacije traju 30 minuta, izvodimo ih online preko Zoom platforme, FaceTime,  Viber ili druge aplikacije koja vama odgovara.

Cena: 30 eur.

    Prijava za beauty konsultacije

    Lični podaci

    Pogledajte i ostale edukacije koje radim

    Drugi o meni