fbpx

Anti-aging inovacija: Vichy Liftactiv Glyco-C noćne piling ampule

November 12, 2020
by
in VIDEO
No Comments

Anti-aging inovacija koja ciljano deluje na različite vrste hiperpigmentacija dolazi nam u vidu Vichy Liftactiv Glyco-C noćne piling ampule. Rešava tamne fleke, staračke pege i post-upalnu hiperpigmentaciju od akni.

Ampule sadrže Vichy vulkansku vodu obogaćenu sa 10% kompleksa sa glikolnom kiselinom i vitaminom C koji aktivno deluje protiv tamnih fleka.

Vichy Liftactiv Glyco-C ampule se koriste kao noćna nega uz obavezan SPF kako narednog jutra, tako i tokom cele godine, jer nam je on najbolji saveznik protiv fleka.

Pored ovih ampula, Vichy je lansirao i Peptide-C anti-ageing ampule koje ciljano deluje na sve vrste bora i nedostatak sjaja.

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za negu ili šminkanje, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

 

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories