fbpx

Puteri za telo

September 1, 2021
by
in BLOG
No Comments
Puteri za telo

Puteri za telo su još intezivniji od krema za telo i njih koristimo kada koža postane toliko suva i problematična da imamo čak i vidljiva oštećenja na koži. Sadrže hranjljiva ulja i masne kiseline uz minimum vode. Puteri su pre svega za zimsku negu, kada se koža zbog hladnoće dodatno isušuje. 

Prosto to je druga vrsta isušivanja od one koja se dešava leti. Leti se više znojimo i koža se lakše obnavlja, dok zimi moramo više da je tretiramo, mazimo i pazimo i pripremimo za leto i sunce.

Najveća „mana” im je što se teže razmazuju i koža ih duže upija, mada  baš zbog toga su puteri efikasniji kada treba rešiti ozbiljan problem suvoće. Često će moći da reši problem nekog blagog ekcema izazvanog suvoćom, ALI ako vidite da se stanje ne menja, obavezno uz savet farmaceuta pomozite sebi nekim preparatima sa kortikosteroidima i rešite se ekcema uz adekvatan stručni nadzor i preporuku.

Ispod izdvajam neke od dobrih putera koja sam koristila:

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories