fbpx

Žene poseduju veliku moć transformacije

Žene poseduju veliku moć transformacije

U čemu se ogleda moć transformacije koju sve žene poseduju? Zašto je važno da negujemo svoje telo jednako kao i duh i živimo u skladu sa svojim vrednostima na svakom polju? O ovoj temi sam pričala sa Ivanom Malenko u emisiji Glas života.

Pored toga, dajem vam konkretne savete o nezi i šminkanju koje ćete moći odmah da primenite. Osvrnula sam se i na radionice koje držim i dodatno pojasnila šta tu sve dobijate i zašto su korisne. 

Možda vam živi glas bolje približi i opiše šta sve od mene možete da saznate i naučite čak i iz ovog videa. Zaigrajte na kartu sopstvene moći transformacije – podsetite sebe svakodnevno koliko vredite i zaslužujete.

Neka vam dobre navike budu put ka ostvarenosti na svakom planu. A jedna od tih navika koja vodi ka velikim promenama i dobrom osećaju u sopstvenoj koži, za koju se posebno zalažem je upravo nega. Ključ je u doslednoj praksi, imajte to na umu. 

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za negu ili šminkanje, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

 

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories