fbpx

Preparati koji će vam pomoći da se rešite fleka na licu

Preparati koji će vam pomoći da se rešite fleka na licu

Pored čistača i tonika za lice, preparati koji će zaista vidno da pomognu da se rešite fleka na licu i održavanju lica kada se istih rešimo, su svakako serumi i kreme za lice.

Moj savet da kada uzmete serum sa nekom od kiselina (zavisno od stanja kože i uzroka nastanka fleka, ili samo da održavate kožu negovanom i zdravom) krenete sa tim jednim preparatom pa lagano uvodite i drugi, ako želite da razdvojite dnevnu i večernju rutinu.

Svakako ću uvek da vas posavetujem da kiseline, posebno u serumima i kremama, uvodite uz konsultaciju sa kozmetičarem ili dermatologom jer onaj ko vam zna kožu, navike i želje, najbolje će moći da vam prepiše i sklopi rutinu nege koja će dovesti do rezultata brže nego što mislite.

Astaksantin (ja sam uzela Oriflame, imate po apotekama razne proizvođače) sam uvela u rutinu kao beauty suplement nakon što sam se lično uverila da mi je iznutra pomogao da se rešim fleka. Zato sam pomenula kako treba da uključite stručnjake, brže dođete do cilja.

Ovde ću vam preporučiti moje favorite (zavisno šta je uzrok fleka) koji rade na “peglanju” bora, mikropilingu kože, a tako su spakovani da neće isušiti lice. Naprotiv, koža će nakon samo dve nedelje korišćenja biti vidno blistavija, čvršća i hidrirana.

Elemis serum protiv fleka
Elemis serum protiv fleka           
Elemis set protiv fleka
 Elemis set protiv fleka
La Roche Posay krema protiv fleka
La Roche Posay krema protiv fleka
La Roche Posay Effaclar
La Roche Posay Effaclar

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za ovu ili drugu temu kada je u pitanju nega kože, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

Pogledajte video gde vam predstavljam jedan novitet iz Vichy-a koji je odličan u tretiranju fleka – Vichy GLYCO-C night peel ampoules.

Sve što vam ovde pominjem je isključivo kućna nega, početak ili nastavak nege nakon nekih tretmana. Ukoliko kozmetika ne pomaže i fleke su uporne, s punim poverenjem ću vam preporučiti moju Jelenu i njene divne tretmane kiselinama koje sprovodi u svom kozmetičkom salonu.

Ako ste već probale hemijske pilinge i mikroiglice i sl i ništa ne pomaže, ili ste nestpljive i hoćete sad i odmah, tu je Laserski  centar GALA, mesto  gde sam ja uspela da uklonim fleke na rukama koje nisam uspela da rešim kozmetikom jer su baš bile uporne.

Imali su sluha i usvojili moj predlog da, ako neka od vas ima potrebe i želje za tretmane laserom, dobijete 10% popusta ako se pri zakazivanju pozovete na mene.

Na njihovom sajtu www.laserskicentargala.rs se možete detaljnije informisati, a kontakt za zakazivanje je Dragana +381 65 2314 549

Šaljite vaša iskustva vezana za temu hiperpigmentacije, šta je vama pomoglo, šta ste nastavili da koristite i dalje?

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories