fbpx

Brend CeraVe stigao u Srbiju

Brend CeraVe stigao u Srbiju

Krajem februara u svim ovlašćenim apotekama širom Srbije (u regionu je već na policama)  svoje mesto je zauzeo brend CeraVe!

Misija CeraVe-a je razvoj formula u saradnji sa dermatolozima koje će pomoći u obnovi zaštitne barijere kože i u isto vreme pružiti iskustvo elegantne teksture koje će odgovarati svima, proizvodi su prilagođeni da koriste i deca od 3+ godina.

Svako od vas ko ima osetljivu kožu, a pritom voli i “2 u 1” proizvode, oduševiće se CeraVe preparatima za kupanje i negu lica i tela.

Ono što će posebno sve da obraduje je cena. CeraVe je u odnosu na konkurentske brendove skoro 30% povoljniji što priznaćete nije zanemarljivo.

Svrha ovih preparata je hidratacija, hidratacija i hidratacija! 

Sećate se da je stalno ponavljam kako je to OSNOVA pravog antiaginga tako da su ovo preparati sa kojima treba da se započne nega još u tinejdžerskim godinama kako bi se sa pravim antiage preparatima počelo što kasnije.

Pre nastanka CeraVe preparata, sve je veći broj naučnih dokaza ukazivao na to da su mnogi problemi sa kožom povezani sa sniženim nivoom ceramida u koži. 

MVE tehnologija kontrolisanog otpuštanja bila je rezervisana samo za topikalne preparate koji ste mogli da nabavite isključivo na recept prepisan od strane lekara.  

CeraVe-ovi dermatolozi razvili su liniju proizvoda za negu kože koji se temelje na ceramidima identičnim onima u koži i MVE tehnologiji koja pomaže u obnovi barijere kože i zadržavanju dugotrajne hidratacije prilikom samo jedne upotrebe. 

Proizvodi su možda u početku bili rešenja za negu suve kože i kože sklone ekcemima, ali se brzo paleta proizvoda proširila i imamo i kod nas proizvode koji zadovoljavaju svačiji ukus i potrebe.

CeraVe preparati za kupanje i negu kože

Preparati za kupanje pogodni su i za kožu lica i tela. Ista je situacija i sa kremom – može i za lice i za telo.

Pored ovih preparata kod nas na policama će biti dostupne i kreme za lice, krema za lice sa SPF-om, krema za stopala i krema za ruke.

Proizvodi za lice i telo stižu u dve mililitraže pa eto prilike da probate prvo sa manjim pakovanjem, ako ste Neverne Tome, a ako niste odmah napadnite velika pakovanja – videćete da vrede svakog uloženog dinara.

U nastavku su proizvodi koji su dostupni kod nas za kupanje i negu lica i tela.

Hidratantna emulzija za čišćenje

 • Ova emulzija bez pene čisti, hidrira i pomaže u obnovi barijere kože primenjujući spoj ceramida, hijaluronske kiseline i glicerina. Za normalnu ka suvoj koži.
 • Aktivni sastojci: Ceramidi 1, 3, 6-II, Hijaluronska kiselina, Glicerin, Holesterol, Fitosfingozin
emulzija CeravVe

Penušavi gel za čišćenje

 • Za sve vas koji više volite  penušavi proizvod za čišćenje, ali ne volite osećaj zatezanja na koži do kojeg nakon toga može doći. Ovaj proizvod za čišćenje kože lica i tela bez sapuna i ulja, namenjen je za normalnu ka masnoj koži.
 • Aktivni sastojci: Ceramidi 1, 3, 6-II, Glicerin, Holesterol, Fitosfingozin, Niacinamid

Hidratantna krema

 • Jedan od prvih proizvoda sa kojim je CeraVe započeo 2006, prikladna za kožu sklonu ekcemima i osetljivu kožu.
  Za lice i za telo za suvu i vrlo suvu kožu.
 • Bogata formula bez ulja pomaže u obnovi barijere kože i pruža celodnevnu hidrataciju zahvaljući kombinaciji ceramida, hijaluronske kiselline, glicerina i MVE tehnologiji kontrolisanog otpuštanja sa nemasnom teksturom.
 • Aktivni sastojci: Ceramidi 1, 3, 6-II, Hijaluronska kiselina, Glicerin, Holesterol, Fitosfingozin

Hidratantni losion

 • Sadrži jednako snažnu kombinaciju ceramida, hijaluronske kiseline, glicerina i MVE tehnologije, dizajniran za osobe koje preferiraju teksturu losion umesto kreme.
 • Za normalnu kožu
 • Aktivni sastojci: Ceramidi 1, 3, 6-II, Hijaluronska kiselina, Glicerin, Holesterol, Fitosfingozin

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za negu ili šminkanje, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories