fbpx

Lepa i negovana stopala u par koraka!

Lepa i negovana stopala u par koraka!

Stopala zahtevaju individualan pristup i koža se menja bukvalno tokom meseca. Može da se desi da vam pete budu super mesecima i samo odjednom polude – pucaju, bole i slično. Otkriću vam vrlo jednostavnu rutinu kako bi vaša stopala bila uredna i negovana tokom cele godine.

Toliko toga utiče na njih, kao i na lice i telo, zato je moj savet da ih tretirate istim preparatima kojima tretirate telo. Ako to nije dovoljno, onda nekim proizvodima namenjenim baš za stopala.

Nešto sasvim lično …

Priznaću vam, rasla sam sa ozbiljnim kompleksima vezanim za stopala. Kada rastete i sve vaše drugarice nose 35, 36, a vi već u 5-tom osnovne stignete do 39 nije vam baš svejedno. Onda krenu da vas zovu Oliva i džaba što vam odrasli govore da je to super, da će noga stati sa rastom, prosto najbrže sam porasla u ekipi i sl. 

Sve to ne čujete, samo vidite da nosite najveće patike i da su vam sve drugarice do ramena.

Uhh, brzo prošla ta srednja škola, sankcije i ludila, pa jedno leto dobijem potpuno neočekivanu informaciju. Dečko koji mi se dopadao je pred mojom drugaricom prokomentarisao kako ja imam baš lepa stopala i nokte, tako ženstveno, usko i dugačko. Odmah mi je prenela komentar, naravno!

Wooow, tog leta u mojoj 20-toj shvatih da ja nemam veliko stopalo. Ja samo čvrsto stojim na zemlji.☺ Tada sam već stigla do broja 41.

Šta vam je moć podsvesti i autosugestije… Dobro, malo je i do komentara simpatije. ☺

Elem, tada sam zaista počela da uživam u negovanju mojih vrednih stopala koja su tako brzo i lako prelazila put od gimnazije u Staroj do kuće u  Novoj Pazovi. Nema šta nisam probala – i skuplje i jeftinije i ciljane tretmane.

Tajna negovanih stopala

Svako veče mažite stopala preparatom koji vam prija. Tanak sloj preparata i pamučne čarapice i cele godine mekana i lepa stopala. Moj favorit je kombinacija kreme za stopala i serum za stopala iz Oriflame-a.

Serum je protiv kurjeg oka, ali ja serum pomešam sa kremom i namažem stopala. Ne mogu dovoljno da nahvalim ovu kombinaciju koja meni zaista radi posao ako sam redovna. Plus, oba proizvoda dugo traju jer vam treba malo i koštaju smešno obzirom kako su dobri.

Naravno, čim zabušavam pete zadebljaju pa moram dva, tri puta nedeljno da ih sredim turpijom za pete jer prosto moja stopala su suva i baš traže svakodnevnu negu.

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za negu kože, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite nekoj dragoj osobi.

Naravno, uz ovu kombinaciju probam ja svašta nešto, nešto i dobijem i ima zaista dobrih preparata za vrlo pristojne novce. Evo još nekih preporuka pa pronađite šta vam odgovara.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories