fbpx

Kada se stavlja korektor oko očiju?

Kada se stavlja korektor oko očiju?

Kako je krenulo ovo lepše vreme kao da smo svi malo popustili i opet tražimo sitna zadovoljstva, kako bismo oterali ovaj pritisak zvani Covid 19, koji konačno popušta u posledjih mesec dana. Većini je vraćanje šminkanju to sitno zadovoljstvo sudeći po pitanjima koja mi stižu, a jedno od najaktuelnijih je vezano za korektor oko očiju

Evo pitanja koje sam dobila:

Da li svetliji korektor oko očiju ide ispod pudera ili nakon stavljanja pudera?

Ne razumem zašto svetliji korektor? Korektor ide na područje oko očiju, na taj deo nikada ne stavljamo puder i on služi da prekrijemo podočnjake ukoliko ih imamo ili ga koristimo kao podlogu za dalje šminkanje očiju. 

Korektor treba da bude u boji pudera, mrvu možda svetliji od pudera i to je to. Efekat posvetljivanja se radi highlighter –ima (posvetljivačima ) i ne mora da se koristi za svakodnevno šminkanje.

Kada ćete staviti korektor je pitanje prakse i kako vam je lakše. Ja lično prvo stavim puder na celo lice osim područja oko očiju i posle na taj deo nanesem korektor u boji tena. Utapkam na prelazu da se stope teksture, da se ne vidi jasan prelaz. Manjom četkicom pređem prah ili kamenim puderom preko kapaka da matiram i fiksiram korektor kako bi senke koje nanosite posle bile postojanije.

Ukoliko imate problem sa odabirom nijanse korektora ovaj video će vam rešiti dileme:

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za negu ili šminkanje, korišćenje određenih proizvoda itd, uvek se možete javiti za lične konsultacije kao najsigurniju opciju da dobijete savet i preporuku lično za sebe ili poklonite konsultacije nekoj dragoj osobi.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories