fbpx

Novitet: Vichy Dermablend 3D Correction

March 7, 2016
by
in BLOG
No Comments
Novitet: Vichy Dermablend 3D Correction

Kao profesionalni šminker, godinama unazad koristim Vichy Dermablend pudere za razna snimanja i fotografisanja, a kao glumica, na filmskom setu uvek insistiram da mi stave moj Dermablend puder, jer sam tada sigurna da će šminka biti postojana, a lice izgledati sveže tokom čitavog dana.

dermablendblog

Posebnost ovog pudera je u tome što je jedan od retkih koji sme da ide na područje oko očiju. Zato ga osim kao puder, često preporučujem i kao korektor osobama koje žele da šminkom prikriju razne probleme sa podočnjacima. Ukoliko je izbor za lice laganija tekstura, Dermablend i dalje može da igra ulogu korektora, jer se savršeno stapa sa drugim tečnim puderima, a idealno prekriva nepravilnosti i podočnjake.  Na prvi momenat učiniće vam se gust i težak, ali kada ga jednom testirate, vrlo je verovatno da će postati vaš prvi izbor. Ovaj puder nudi dobru pokrivnu moć uz savršen osećaj lakoće na licu – može li se očekivati nešto više? Vichy ne bi bio Vichy da na ovo pitanje ne odgovara sa – Može!

  • KOREKCIJA NEPRAVILNOSTI U SAMO JEDNOM SLOJU

Formula novog Dermablend 3D Correction je unapređena tako da predstavlja idealnu opciju za kombinovanu i masnu kožu sklonu aknama, crvenilu i drugim nepravilnostima. Pruža mat finalni izgled i preko njega nije neophodno stavljati završni sloj kamenog ili prah pudera. Sjajno se uklapa sa drugim make up proizvodima, čineći kompletnu šminku postojanom i svežom tokom čitavog dana. Čak i ako ne stavite bazu za šminkanje, već direktno preko dnevne kreme nanosite ovaj puder, dobićete savršen izgled i sjajnu pokrivenost sa jako malo proizvoda. Količina za celo lice ne treba da bude veća od zrna pasulja.

  • KAKO GA NANETI?

Ugrejte  puder među prstima i blago umasirajte u kožu lica. Obratite pažnju na ivice lica i utapkajte sve do korena kose, kako biste izbegle vidljiv prelaz. Nijansu uvek, naglašavam uvek, birajte na viličnoj kosti, najbolje trunčicu svetliju od tona kože, jer nakon što osenčite lice bronzerom, nanesete rumenilo i ostatak šminke sve će se savršeno uklopiti u besprekoran završni look.

  • DODATNI SAVET

Vichy Dermablend 3D Correction je idealan za kombinovanu kožu ka masnijoj, ali i za sve one koji žele mat efekat na licu. U ovaj puder, za nešto blistaviji izgled možete dodati par kapi Vichy Idealia Life Serum. Ten će dobiti blistavost, a šminka i dalje ostati postojana.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories