fbpx

Kako se rešiti fleka na licu? Ovo su preparati koje preporučujem.

Kako se rešiti fleka na licu? Ovo su preparati koje preporučujem.

Kako se rešiti fleka na licu je jedno od najčešćih pitanja koje mi postavljate. U prethodnim postovima govorili smo o Tretmanu fleka na licu, kao i o Uzrocima pigmentacije kože. Pored čistača i tonika za lice, preparati koji će zaista vidno da vam pomognu da se rešite fleka na licu, kao i održavanju lica kada se istih rešimo, svakako su serumi i kreme za lice.

Moj savet je da kada uzmete serum sa nekom od kiselina u zavisnosti od stanja kože i uzroka nastanka fleka ili samo da održavate kožu negovanom i zdravom. Dakle, krenete sa tim jednim preparatom, pa ako želite da razdvojite dnevnu i večernju rutinu, lagano uvodite i drugi.

Takođe savetujem da kiseline, posebno u serumima i kremama, uvodite uz konsultaciju sa profesionalnim licem.

Onaj ko vam zna kožu, navike i želje, najbolje će moći da vam prepiše i sklopi rutinu nege koja će dovesti do rezultata. Onda dolazi i do odgovora na to čuveno pitanje koje vas najčešće muči: Kako se rešiti fleka na licu.

Astaksantin (ja koristim Oriflame) sam uvela u rutinu kao beauty suplement nakon što sam se lično uverila da mi je iznutra pomogao da se rešim fleka. Zato sam pomenula kako treba da uključite stručnjake i brže dođete do cilja.

La Roche Posay Effaclar

Ovo su preparati koje preporučujem koji rade na “peglanju” bora, mikropilingu kože, a tako su spakovani da neće isušiti lice. Naprotiv, koža će nakon samo dve nedelje korišćenja biti vidno blistavija, čvršća i hidrirana.

La Roche Posay Effaclar

Elemis serum protiv fleka
Elemis set protiv fleka
Neostrata Correct
Kako se rešiti fleka na licu

La Roche-Posay serum protiv fleka

Ukoliko imate nekih specifičnih pitanja vezana za ovu ili drugu temu, dostupne su vam 1-1 Beauty konsultacije kao sigurna opcija da profesionalanog saveta i preporuka određenih proizvoda.

Koji preparat vi preporučujete i zašto? Pišite u komentarima.

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories