fbpx

Četrdesete su tu? Da li ste konačno zavolele sebe?

Četrdesete su tu? Da li ste konačno zavolele sebe?

U četrdesetim se kao žena osećamo nepobedivo! Seksualni život je bolji nego ikada, ostvarene smo na raznim poljima. A da li ste sebe zavolele? I šta to za sebe radite?

Znate da je ovo dekada u kojoj polako opada proizvodnja reproduktivnih hormona i anti-age hormona rasta. Pritom, želimo da budemo zdrave, u formi, pune energije, … i to što duže – malo li je zahteva pred nama?

STOP! Šta možemo da uradimo upravo sada? Upravo za sebe? ✨

Podeliću danas šta je meni značilo i unapredilo život. Nadam se da će i vama koristiti! Bar da razmotrite, ako već niste.

Magična reč “THETA”

Meni lično, THETA tretman je pomogao da do kraja otpustim zabrane i kočnice koje sam usvojila kao mala. Blokade zbog kojih sam mislila da nemam prava da budem kompletno srećna. Kad, gle čuda – imam pravo na divnog muža, dvoje nemirne, a dobre dece!

I još važnije – imam pravo da budem adekvatno plaćena za svoj posao koji pošteno radim više od 25 godina.

Ukoliko želite da probate THETA-u i prestanete samu sebe da sabotirate – rado ću vam proslediti Brankin broj. Žena je stručna i zna šta radi. Javite mi se direktno putem mejla u tom slučaju.

“Zdravlje na usta ulazi”

Znate li da mutacija ćelija u organizmu počinje 10 do 15  godina pre nego što se tumor pojavi?

milica jevtic u cetrdesetim
Autor: Miklja Milenko

Stručnjaci preporučuju okretanje organskom načinu ishrane, što je “u trendu” poslednjih godina. Na sreću, od silnih trendova – taj zaista ima važnu ulogu.

Mnogi biljni sastojci dokazano štite od raka, a nalaze se u povrću i voću. Namirnice poput brokolija, spanaća, maslinki, crveno voće, određeni začini (peršun, žalfija i bosiljak) smanjuju zapaljenja u telu i jačaju imunitet.

Ono što sam ja primenila je sezonsko voće i povrće u ogromnim količinama, a zamrznuto konzumiram kad mi se baš mnoogo jede – na primer, borovnice u sred zime 😊

Volim hleb i pastu pravljenu od brašna od celog zrna pšenice; organsko meso, maslinovo ulje i jaja od živine hranjene u prirodnom okruženju.

Svakako, dodajem ovde i čašu dobrog vina sa prijateljicom! Kada se izmestim iz uloge mame da dopunim baterije za novi dan i nove obaveze.

Meditacija – i dalje joj se opirete?

Često dobijam komplimente da izgledam mlađe – čak i do 10 godina 😍! Tome u prilog govore istraživanja koja pokazuju da su ljudi koji praktikuju meditaciju više od 5 godina – čak 12 godina biološki mlađi od svog vremenskog uzrasta.

Pre skoro 10 godina sam kod Maje Popov završila Tranascedentalnu meditaciju koju često primenjujem. Pored toga, ovde pronalazim inspiraciju – bacite pogled!

Meditacija je, pored adekvatne nege, moja tajna zdrave kože lica, tela i duha.

A vi? Imate li neku tehniku koju biste podelile sa mnom?

Mezoterapija – bauk ili nasušna potreba?

Većina nas, kada oduva famoznu 4-ku na rođendanskoj torti, počne intezivnije da razmišlja o nekim specijalnim tretmanima. Jedan od njih je mezoterapija lica i tela.

Što se lica tiče, probala sam je nekoliko godina pre 40-tog rođendana. Ono što sam skoro uradila za sebe je mezoterapija tela – da bih se rešila stomaka koji je posledica dva vezana porođaja u poznijim godinama. Samo ishrana i vežbanje – nije bilo dovoljno.

Odlučila sam da se prepustim stručnim rukama Dr Nevenke Dokmanović iz Skinmedic centra – ako neka od vas želi da sazna više – klik na ovaj link.

Evo kako tretman izgleda – sa mnom u glavnoj ulozi 👀

Još uvek imate “STRAH OD LETENJA”?

Kada se zaljubimo, centri za dopamin u mozgu rade intenzivno. Isto se događa i kada radimo nešto novo, nešto drugačije! Zato je dobra ona “svi marš na ples”! 💃🕺 A može i neko rajsko mesto za odmor – zar ne?

Ja sam recimo skoro upisala kurs za ljubitelje vina! Da se stručno usavršim da gore pomenuto vreme sa prijateljicama bude još uspešnije i zanimljivije. 🤩

Zato, hajde da se volimo!

You May Also Like

No Comments on This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Sve na jednom mestu
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite E-mail za najnovija obaveštenja i beauty savete!

Categories