Makeup kursevi i radionice: za koji se odlučiti?

March 18, 2016
by
in BLOG
4 Comments
Makeup kursevi i radionice: za koji se odlučiti?

Pre više od deset godina, počela sam da se bavim ozbiljnom edukacijom u vidu radionica i treninga, kako za kompanije tako i za pojedince. Uporedo sa individualnim časovima, držala sam i grupne kurseve za mladiće i devojke koji su imali želju da ljubav prema šminkanju pretvore u priliku za posao. Nakon nekoliko izmenjenih lokacija i više saradnika, mir i volju za dugoročnom saradnjom pronašla sam u HR Centru u Beogradu (www.hrcentar.rs).

U prostorijama HR Centra, u srcu grada, držim kurseve različitih nivoa – kako za one koji žele da postanu profesionalni šminkeri tako i za žene i devojke koje žele da zavire u tajne nege i nauče kako da na pravilan način istaknu lepotu svog lica.

Profesionalni kurs šminkanja

Miklja-Milenko-24-1024x757

I nivo kursa pruža osnovne i napredne tehnike šminkanja, sa osvrtom na specifičnosti šminke za posebne prilike. Nakon ovog kursa steći ćete sigurnost i neophodne veštine da uradite šminku za maturu, venčanja, važne svečanosti i fotografisanja.

foto danilo mataruga 1

II nivo kursa obuhvata savlađivanje posebnih tehnika ulepšavanja, poput airbrush/a kao i specifičnosti filmske i pozorišne šminke i rad na specijalnim efektima.

Oba kursa uključuju završni motivacioni trening HR Centra koji polaznicima pomaže da se osamostale, usavrše svoje poslovne veštine i izgrade stabilan biznis.

Svim polaznicima su obezbeđeni idealni  uslovi za rad, kao i profesionalni alat i materijal u vidu široke palete proizvoda brendova sa kojima sarađujem, među kojima su: Vichy, Sephora, Guerlain, Inglot, YSL, Too Faced, Benefit, Make up forever i drugi.

Po završenom kursu dobija se sertifikat HR Centra, osnovni makeup set i stalan popust od 20% na kupovine u Inglot radnjama. Kurs uključuje i mogućnost dobijanja sertifikata Academie Educativa, odobrenog od strane Ministarstva (upisuje se u radnu knjižicu), što zahteva formalnu proveru znanja i dodatnu naknadu troškova.

Radionica

“Naučite da se našminkate kao profesionalac”

diptih

Obuhvata ciklus radionica od 8 časova na kojima se dobija znanje o nezi kože i savlađuju tehnike šminkanja primenjene konkretno vašem licu i  prilagođene godinama i individualnim željama. Tokom ove radionice, naučićete kako da izaberete prave proizvode za sebe, na kojim proizvodima možete da uštedite, kako da sa što manje vremena i uz minimalan budžet zablistate i ostanete sveže tokom celog dana. Svaka od polaznica dobija uzorke preparata za negu kože, u skladu sa svojim potrebama i željama,  brendova koje lično koristim i volim, a imam tu sreću da oni podržavaju ono što ja radim kao što su Guerlain, Vichy, Dr. Hauschka, Bioderma, Welleda, Darphin, La Roche-Posay i drugi.

Radionica “Negovana poslovna žena”

U pitanju je jednodnevan intenzivni kurs koji na vrlo konkretan način daje osnovne informacije o ulepšavanju i nezi. Ukoliko vas zanima kako da na najbolji način iskoristite svoj neseser ili koji će to preparati pružiti maksimalan učinak na vašoj koži, častite se ovom radionicom.

Zamišljena je tako da učesnice dobiju korisne opšte informacija, ali i da razreše eventualne nedoumice i kroz opušten razgovor i demonstracije, dobiju odgovore na konkretna pitanja iz oblasti nege kože i šminke.

Obe radionice podrazumevaju rad u malim grupama.

Za sve dodatne informacije,detaljan program kurseva i radionica, kao i informacije o cenama možete me kontaktirati putem mejla: milica@milicajevtic.com ili office@hrcentar.rs.

Fotografije koje krase ovaj tekst potpisuju redom Miklja Milenko, Danilo Mataruga i Miloš Nadaždin.

Podučavanje je moja strast, bar isto toliko koliko i šminka i gluma. Zato me zanima svako pitanje ili eventualna sugestija. Volite li da se usavršavate? Da li ste i sami poželeli da ovladate makeup veštinama? Kakvoj radionici biste želeli da se priključite? I ako ste prošli kroz neku finu, ostavite mi preporuku 🙂

You May Also Like

4 Comments on This Post

Suzana adamovic
August 4, 2019

Obuka casovi sminkanja

milica
March 30, 2020

Draga Suzana,
Sve informacije vezane za obuke i kurseve….mislim na detalje, saljem mailom.
Javite mi mail adresu da prosledim informacije. Kao sto sam vec napisala u komentaru Tamari ispod imala sam tehnickih problema da se logujem na sajt i odgovorim na pitanja, mozda smo se u medjuvremenu i cule jer dosta vas pise ili zove, ali ipak sam odgovorila i ovde mozda bude od koristi nekom novom ko procita tekst 🙂

Tamara Mijatovic
November 5, 2019

Postovana,
Zelela bih da usavrsim sminkanje.Imam zavrsen kurs sminkanja kod Laze ali imam potrebu da naucim i da se jos vise usavrsim kako bi krenula da radim kao prifesionalni sminker.Koliko traje kurs i koja je cena naprednih tehnika sminkanja?

milica
March 30, 2020

Draga Tamara,
Nisam bila u mogucnosti da ulazim na sajt kako bih ranije odgovorila. Tehnicki problemi.
Ako nije kasno sada posaljite mi mail adresu da posaljem sve informacije putem maila.
Hvala na interesovanju i izvinjavam se jos jednom sto ovoliko kasnim 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

O MENI
milica jevtic
Kao umetnička duša koja je radoznala po prirodi, od malena sam tragala za nečim što će namiriti moje veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica...
Categories

Upišite e-mail za najnovija obaveštenja!
*newsletter is currently available in Serbian